Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Over Ons

Waarom EMKA-Makelaardij?
EMKA-Makelaardij is een klein makelaarskantoor met Mieke als beëindigd makelaar/taxateur. Bij haar sta je als mens centraal. Jouw wensen stemt Mieke vooraf goed met je af en ze denkt uitgebreid met je mee. Ze neemt ook uitvoerig de tijd voor je bij deze belangrijke stap in jouw leven.
 
Het voordeel van een klein makelaarskantoor is dat je altijd hetzelfde aanspreekpunt hebt die van alles op de hoogte is en alle kennis in huis heeft. En EMKA-makelaardij is altijd goed bereikbaar. Zelfs ‘s avonds kan je Mieke bellen wanneer je een brandende vraag hebt.
 
Mieke houdt van contact met mensen en heeft persoonlijke interesse in mensen. Vaak bouwt ze ook een persoonlijk band op met haar klanten. Als mens is Mieke betrokken en enthousiast. Ze is duidelijk in haar communicatie, zegt waar het op staat. Ze spiegelt zaken niet mooier voor dan ze zijn en ze houdt van eerlijk zakendoen.
Wil je eens met haar kennismaken onder het genot van een kopje koffie?
Bel vrijblijvend 0512-350500 of kom gerust langs bij ons aan de Roazeloane 51 in De Westereen.
 
EMKA-makelaardij is aangesloten bij VastgoedPRO (zie www.vastgoedpro.nl ). Vastgoedpro is dé beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals.
De focus van de vereniging ligt op kwaliteitsbewaking, belangenbehartiging, deskundigheidsbevordering en het faciliteren van de leden bij de uitoefening van hun beroep.
 

EMKA-Makelaardij