Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: De Sperwer 10, 9231 KM Surhuisterveen€ 300.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers5
Woonoppervlakte96m2
Perceeeloppervlakte426m2
Op zoek naar vrijstaande woning in Surhuisterveen?
Misschien is dit iets voor u?
Deze woning ligt aan de rand van het dorp op een ruime hoekkavel, grote garage en 4 slaapkamers.
Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat u zelf komt kijken en dat u zelf de sfeer komt proeven, is dit de woning waar u wilt wonen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Ook als u vragen hebt, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving


Op een mooie groene locatie, aan de rand van Surhuisterveen, maar ook dichtbij het centrum, staat deze vrijstaande woning met aangebouwde bijkeuken en extra lange garage (8 meter) op een royale kavel van 426 m², de kavel loopt uit in een punt. Achterop de tuin heb je mooi uitzicht over de weilanden. De badkamer bevindt zich op de begane grond en natuurlijk bestaat de mogelijkheid om de garage, of deel ervan, te verbouwen tot werkkamer of slaapkamer, zodat je een levensloopbestendige woning krijgt. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers, waardoor de woning ook zeer geschikt is als gezinswoning. Het bouwjaar van de woning is ca. 1987. Zowel het dak, de vloer als de spouwmuren zijn vanuit de bouw reeds geïsoleerd en de woning is deels voorzien van isolerende beglazing. De topgevels zijn van hout, grotendeels zijn deze vervangen door het zeer duurzame Red Cedar hout, alleen het achterste hoogste puntje nog niet. Verwarming geschiedt door middel van centrale verwarming met een HR-combiketel van ca. 5 jaar oud. Hier en daar behoeft de woning wel wat onderhoud, maar dat is hij zeker waard. De woning is naar ieders wens aan te passen, een woning met potentie.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree, hal met trapopgang, meterkast, badkamer met douche en wastafel, toilet en onder de trap een trapkast, straatgerichte woonkamer met veel lichtinval, halfopen keuken met een eenvoudig keukenblok, bijkeuken met aansluiting wasmachine, HR-combiketel en deur naar de tuin en de garage, vanuit de garage is eveneens een deur naar de tuin, maar ook een loopdeur aan de voorzijde, handig voor de fiets.

1e verdieping:
Overloop, 4 slaapkamers waarvan één royale aan de voorzijde, vanaf de overloop Vlizotrap naar royale zolderberging.

Is dit de woning die u zoekt? Bel voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak 0512-350500.

Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1987
Perceeloppervlakte426 m2
Woonoppervlakte96 m2
Inhoud415 m3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Garages1, Aangebouwd steen
KeukenHalf-open keuken
Badkamer1, toilet met fonteintje, badkamer met douche en wastafel
VerwarmingCV-ketel, HR-combiketel Nefit ca. 5 jr. oud
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie
BeglazingGedeeltelijk dubbel
EnergielabelNiet aanwezig
DakconstructieSchuin dak
Tuin
Onderhoud buitenRedelijk
Onderhoud binnenRedelijk
AanvaardingIn overleg