Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: De Buorren 55, 9289 HE Drogeham€ 165.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers5
Woonoppervlakte86m2
Perceeeloppervlakte193m2
Op zoek naar een betaalbare vrijstaande woning?
Misschien is dit iets voor u?
Dit betreft een karakteristieke woning die wel wat aandacht kan gebruiken, maar zeker de moeite waard.
Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat u zelf komt kijken en dat u zelf de sfeer komt proeven, is dit de woning waar u wilt wonen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Ook als u vragen hebt, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving


Langs de doorgaande weg in het gezellige dorp Drogeham staat deze vrijstaande woning, een woning met uitstraling. Het betreft een woning uit ca. 1925 met veel karakteristieke elementen zoals de boogramen met glas in lood en gekrulde raamuitzetters, decoratieve voordeur met gedetailleerd deurbeslag, de groen geglazuurde raamdorpelstenen en de mooi betegelde hoekschouwen.
De woning staat op een perceel van 193 m², achter de woning is een besloten achtertuin, deze is niet groot, maar biedt wel veel privacy en ligt op het zuidwesten waardoor je daar de hele middag de zon in de tuin hebt. Hier bevindt zich ook een ruime (fietsen) berging.

De woning heeft wel wat achterstallig onderhoud, daar is de vraagprijs ook op gebaseerd. Maar de woning is het zeker waard om weer iets moois van te maken.

De indeling van deze woning is als volgt:

Begane grond:
Entree, gang met nog de oorspronkelijke zwarte-wit geblokte vloertegels, meterkast en trapopgang, straatgerichte woonkamer met een servieskast en schouw, de kamer wordt door een tussenwand voorzien van glas in lood, gescheiden van de achterkamer, ook in deze ruimte bevindt zich een betegelde hoekschouw, in beide ruimtes ligt een houten vloer. Toog naar de keuken, dit betreft een eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken deur naar een kleine kelder en toegang tot de aanbouw aan de achterzijde, hier bevindt zich een bijkeuken met wasmachine-aansluiting, CV-ketel en deur naar de tuin, toilet en badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel.

1e verdieping:
Overloop met 3 slaapkamers

Drogeham is een gezellig dorp in de gemeente Achtkarspelen en telt ongeveer 1700 inwoners. Het dorp heeft goede voorzieningen waaronder o.a. een supermarkt, bakkerij, drogisterij, cafetaria en ook Agrarisch Centrum de Leyen, in de weide omgeving bekend. Een peuterspeelzaal en een basisschool, ook is er een huisartsenpraktijk. Het dorp is bekend om de Gondelvaart op Wielen, een groot bloemencorso die elk jaar georganiseerd wordt. Voor de sport- en natuurliefhebbers biedt de omgeving ook prachtige fiets- en wandelroutes, het Hossebos bij het Prinses Margrietkanaal en het strandje bij Schuilenborg zijn toeristische trekpleisters. De steden Groningen en Leeuwarden liggen op ca. een half uur afstand en Drachten en de snelweg de A7 is ongeveer een kwartier rijden. Daarnaast heeft het nabijgelegen Surhuisterveen ook een gezellig winkelcentrum

Zin om deze klus op te pakken? Bel 0512-350500 en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1925
Perceeloppervlakte193 m2
Woonoppervlakte86 m2
Inhoud300 m3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
KeukenHalf-open keuken
Badkamer1, eenvoudig sanitair, toilet met fonteintje, badkamer met bad, douchecabine en was
VerwarmingCV-ketel, HR-combiketel
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, dak en muur, gedeeltelijk geïsoleerd
BeglazingGedeeltelijk dubbel
EnergielabelNiet aanwezig
DakconstructieSchuin dak
Tuin
Onderhoud buitenMatig
Onderhoud binnenMatig
AanvaardingIn overleg