Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Blauforlaet 14, 9284 XH Augustinusga€ 269.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers5
Woonoppervlakte103m2
Perceeeloppervlakte600m2
Op zoek naar een woning aan het water?
Misschien is dit iets voor u?
Een vrijstaande woning met houten garage, slaapkamer en badkamer beneden en zowel aan de voor- als achterzijde mooi uitzicht.
Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat u zelf komt kijken en dat u zelf de sfeer proeft, is dit de woning waar u wilt wonen? Mocht u vragen hebben, laat het ons weten, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving


Op een mooie locatie, langs het Prinses Margrietkanaal staat deze woning met vrijstaande houten garage. Aan de voorzijde kijk je uit over het prinses Margrietkanaal en aan de achterzijde heb je prachtig weids uitzicht over de landerijen, een natuurgebied beheerd door Staatsbosbeheer. De woning dateert uit de jaren ’30 en toentertijd hebben er op deze locatie 2 woningen gestaan, dat is de reden van een grote zijtuin. De woning staat op ca. 600 m² grond en is zowel van de achter- als van de voorkant te bereiken. Dat is ook de reden dat de garage 2 garagedeuren heeft. De garage heeft een bruto afmeting van ca. 7 x 5,5 meter, waarvan een deel een overdekt terras betreft. Het is een gezellige woning met een voor- en achterkamer die gescheiden zijn door mooie schuifdeuren. Aan de achterzijde is in ca. 1996 een stuk aangebouwd met een slaapkamer en een badkamer, deze ruimte is geheel geïsoleerd. Verwarming geschiedt door middel van centrale verwarming.

De woning heeft hier en daar wat onderhoud nodig, daar is de vraagprijs ook op gebaseerd. Maar de woning op deze locatie is het zeker waard om weer iets moois van te maken.

De indeling van deze woning is als volgt:

Begane grond:
Entree, gang met meterkast, tussenkamer met deur naar de kelder, schuifdeuren naar de woonkamer met erker aan de voorzijde van de woning, keuken met een standaard, maar netjes keukenblok voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser, harmonicadeur naar trapopgang, vanuit de keuken deur naar hal met buitendeur naar de zijkant van de woning en toilet, slaapkamer/werkkamer met openslaande tuindeuren, badkamer met douche, wastafel en toilet, CV-ruimte met wasmachine-aansluiting.

1e verdieping:
Overloop/open ruimte met deur naar plat dak, 2 slaapkamers (deze ruimtes zijn al een aantal jaar niet in gebruik).

Augustinusga, op zijn Fries Stynsgea, is een klein dorp met ca. 1200 inwoners, landelijk gelegen in het oosten van Friesland. Het heeft een aantal voorzieningen waaronder een basisschool, peuterschool, sporthal, jeugdhonk, een dorpscafé en een mooie kerk. Het is een sportief dorp met o.a. een voetbalvereniging, een gymnastiekvereniging en een tennisclub, maar daarnaast wordt er ook veel georganiseerd zoals hardlopen, fietsen en wandelen, maar er is ook een toneelvereniging, een ijsclub en een jachthaven. Op korte afstand bevinden zich de grotere plaatsen Buitenpost en Surhuisterveen waar goede voorzieningen zijn zoals winkels, voortgezet onderwijs, zwembad en treinstation (Buitenpost). De A7 (naar Groningen-Drachten-Heerenveen). Beide plaatsen zijn binnen ca. 10 minuten te bereiken. De grotere plaatsen Drachten, Dokkum, Leeuwaren en Groningen zijn allemaal binnen een half uur te bereiken. Kortom, de rust, ruimte en gezelligheid van een dorp, maar niet ver van alle voorzieningen.

Zin om deze klus op te pakken? Bel of mail ons en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1938
Perceeloppervlakte600 m2
Woonoppervlakte103 m2
Inhoud375 m3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Garages1, Vrijstaand hout
KeukenHalf-open keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1, standaard sanitair, verhoogd toilet, badkamer begane grond met douche, wastafel
VerwarmingCV-ketel
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, voorhuis geen isolatie, aanbouw achter geheel geïsoleerd
BeglazingGedeeltelijk dubbel
EnergielabelNiet aanwezig
DakconstructieComposite dak
Tuin
Onderhoud buitenRedelijk
Onderhoud binnenRedelijk
AanvaardingIn overleg