Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: De Dobbe 13, 9865 BX Opende€ 460.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers6
Woonoppervlakte146m2
Perceeeloppervlakte574m2
Op zoek naar een mooie vrijstaande woning op een prachtige locatie?
Misschien is dit iets voor u?
Het betreft een goed onderhouden, ruime woning met een slaapkamer beneden, nette keuken, zonnige en verzorgde tuin, echt een woning waar je je thuis zult voelen.
Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat u zelf komt kijken en dat u zelf de sfeer komt proeven, is dit de woning waar u wilt wonen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Ook als u vragen hebt, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving


Op een mooie locatie met weids uitzicht aan de achterzijde staat deze zeer ruime en goed onderhouden woning met een uitbouw aan de ene zijde en een garage met kap aan de andere zijde. Achterin de tuin is nog een vrijstaande stenen schuur/berging gerealiseerd (afmeting 3 x 6 meter) met een zolder en een gezellige overkapping.
Het betreft een traditioneel gebouwde woning uit ca. 1999 en is comfortabel en goed geïsoleerd. In ca. 2010 is er een stuk aangebouwd met een royale slaapkamer en waarin een nieuwe keuken is gerealiseerd, hierdoor is er veel ruimte voor een grote eettafel ontstaan. Er is vloer, dak en muurisolatie en de gehele woning is voorzien van dubbele beglazing. Verwarming door middel van centrale verwarming met een HR-combiketel uit 2016.
De garage is extra breed en voorzien van een automatische garagedeuropener. In de kap is nog een extra werk-/speel-/slaapkamer gemaakt. Ook heeft de woning een bijkeuken, hier bevindt zich de wasmachine, droger, maar ook de HR- combiketel.

Woonkamer is straatgericht en voorzien van een mooie massief houten vloer (Siberisch Lariks). Aan de achterzijde zijn openslaande tuindeuren naar het zonnige terras, voorzien van een zonnescherm. De achtertuin ligt op het zuiden en is aangelegd met vaste beplanting en een gazon.

De keuken is uitgevoerd in landelijke stijl, witgekleurd met een granieten aanrechtblad voorzien van inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser.

Niet alleen het huis is royaal, ook staat de woning op een royale kavel van 574 m².

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Entree, hal met trapopgang, toilet, meterkast, royale straatgerichte woonkamer, woonkeuken met eetgedeelte met openslaande tuindeuren, royale slaapkamer met wastafel en vaste kastenwand, bijkeuken met aansluiting wasmachine en droger en hier bevindt zich de CV-ketel, deur naar garage en in de garage een achterdeur en trap naar (zolder)kamer.

1e verdieping:
Overloop, 2 slaapkamers aan de voorzijde en één grote slaapkamer aan de achterzijde met een inloopkast, badkamer met dakkapel, voorzien van ligbad, douchecabine, toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping:
Vanaf de overloop is een Vlizo-trap naar zolder over de gehele lengte van de woning.

Opende is een klein dorp op de grens van Groningen en Friesland, maar heeft een goed voorzieningenniveau, er is een supermarkt, 2 basisscholen, kapsalon, sportvoorzieningen en er is ook een theater, het Baron Theater. De omgeving is mooi, je kunt er prachtig wandelen en fietsen, er is zelfs een blotevoetenpad. Ook is er een recreatieplas in de buurt. Surhuisterveen is op fietsafstand, een gezellige plaats met een groot winkelaanbod en middelbare scholen. Opende is ook gunstig gelegen ten opzichte van de snelweg de A7, Drachten, Groningen en Leeuwarden. Kortom, de rust, ruimte en gezelligheid van een dorp, maar alle voorzieningen zijn binnen een half uur te bereiken.

Geïnteresseerd in deze woning? Bel of mail voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
BouwjaarOnbekend
Perceeloppervlakte574 m2
Woonoppervlakte146 m2
Inhoud725 m3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Garages1, Aangebouwd steen
KeukenOpen keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1, standaard sanitair
VerwarmingCV-ketel, HR-combiketel 2016
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, vanuit de bouw
BeglazingDubbel
EnergielabelC
DakconstructieComposite dak
Tuin
AanvaardingIn overleg