Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Foarwei 184, 9298 JT Kollumerzwaag€ 395.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers3
Woonoppervlakte97m2
Perceeeloppervlakte1562m2
Op zoek naar een woning met een grote geïsoleerde garage/schuur?
Misschien is dit iets voor u?
Deze woning biedt veel verrassingen, achter de woning staat een gezellige zitruimte met openhaard, er is een grote garage en kapschuur en achter op het erf een bijzondere tuin. Kom zelf kijken.
Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat u zelf komt kijken en dat u zelf de sfeer komt proeven, is dit de woning waar u wilt wonen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Ook als u vragen hebt, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving


Op een mooie locatie langs de doorgaande weg tussen Kollumerzwaag en De Westereen staat deze vrijstaande woning met grote geïsoleerde dubbele garage/schuur van ca, 12 x 8 meter. Daarnaast is er achter de woning nog een gezellige overdekte zitruimte met grote openhaard gemaakt (8 x 4 meter). Tevens is er een grote en hoge kapschuur, ideaal voor het stallen van bijvoorbeeld een caravan of camper.
De grote verrassing is achter op het erf, hier is een bijzondere tuin aangelegd met verschillende hoogtes en een waterpartij met een echte brug. Vroeger was er zelfs een waterrad.
Het betreft een woning met vele mogelijkheden.

De woning heeft zijn oorsprong in ca. 1926, echter in ca. 1990 is eigenlijk de gehele woning nieuw gebouwd. De gehele woning is geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. Verwarming van de woning geschiedt door middel van gaskachels.

Het geheel staat op 1562 m² grond.
De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree, ruime hal met meterkast en trapopgang, toilet, badkamer met ligbad, douche en wastafel, vanuit de hal kom je in de woonleefkeuken met schuifdeuren naar de straatgerichte woonkamer, aan de achterzijde is een grote bijkeuken, hier bevindt zich de wasmachine-aansluiting en is een achterdeur.

1e verdieping:
Overloop, kast, 2 slaapkamers, een grote aan de voorkant en een wat kleinere aan de achterkant, in deze kamer is een deur naar het platte dak en een luik naar zolder.

In het dorp Kollumerzwaag zijn diverse voorzieningen waaronder winkels (o.a. een supermarkt), sportclubs en een kinderopvang en basisschool. In het nabijgelegen dorp De Westereen (voorheen Zwaagwesteinde) zijn wat meer winkels en is ook een trainstation en jachthaven.

Geïnteresseerd? Bel voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak 0512-350500.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1926
Perceeloppervlakte1562 m2
Woonoppervlakte97 m2
Inhoud380 m3
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Garages1, Vrijstaand steen
KeukenWoonkeuken
Badkamer1, eenvoudig
VerwarmingGashaard
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie
BeglazingDubbel
EnergielabelNiet aanwezig
DakconstructieSchuin dak
Renovatiejaar1990
Tuin
Onderhoud buitenRedelijk
Onderhoud binnenRedelijk
AanvaardingIn overleg