Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

De Houtduif 79, 9231 KC Surhuisterveen€ 1.150,-

Volgen Bezichtiging inplannen Reageren Download Brochure
Type ObjectWoning
Aantal kamers4
Woonoppervlakte112m2
Perceeeloppervlakte264m2
Hierbij de brochure van een nette en ruime hoekwoning in Surhuisterveen die te huur is.

Hierna volgt meer informatie over de woning. Mocht u vragen hebben, laat het ons weten, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving


In een nette buurt, gunstig gelegen ten opzichte van alle voorzieningen, staat deze goed onderhouden en ruime hoekwoning.
De woning is gebouwd in ca. 1984, de vloer, de muren en het dak zijn geïsoleerd en de gehele woning is voorzien van dubbel glas. Op de verdieping zijn een aantal jaar geleden nieuwe kunststof kozijnen geplaatst met HR++ beglazing en ingebouwde horren. Verwarming geschiedt door middel van een HR-combiketel (2022).

Het betreft een goed onderhouden woning, met aan de voorzijde een grote oprit met ruime parkeermogelijkheden. Aan de achterzijde bevindt zich een fraai aangelegde tuin op het zonnige zuidwesten die veel privacy biedt, hier is tevens een mooie overkapping met ingebouwde zonwering. Hierdoor blijft het binnen ook lekker koel in de zomer.

Het betreft een gestoffeerde en gemeubileerde woning met in de woonkamer en op de verdieping een laminaatvloer en in de hal, bijkeuken en keuken een tegelvloer. Er is een complete keuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven, koelkast, vriezer en vaatwasser.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: Entree, hal met meterkast en deur naar de bijkeuken/berging met wasmachine-aansluiting en zoldertje, toilet, trapopgang, deur naar de tuingerichte woonkamer met veel lichtinval en deur zonnige tuin gelegen op het zuidwesten, hier is een fraaie overkapping met ingebouwde zonwering. Vanuit de woonkamer toegang tot de keuken aan de voorzijde van de woning.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad waarin douche, toilet en wastafel, vanaf overloop vaste trap naar zolder.

2e verdieping: Ruime zolderberging met dakraam, hier bevindt zich de CV-ketel.

Verhuurder is op zoek naar een goede huurder, dit betekent iemand die netjes op de woning past, geen overlast veroorzaakt en op tijd de huur betaalt. Huurder zal van te voren worden gescreend. Geen huisdieren. Niet roken. Huurwaarborg 1 maand huur. Toewijzing geschiedt middels gunning door de verhuurder en de voorkeur gaat uit naar eerst een tijdelijk huurcontract van 2 jaar.

Interesse gewekt? Stuur een mail naar mieke@emkamakelaardij.nl. De eerste mogelijkheid voor bezichtiging is dinsdag 19 maart a.s. De woning is per 1 mei beschikbaar.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1984
Perceeloppervlakte264 m2
Woonoppervlakte112 m2
Inhoud390 m3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
KeukenDichte keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1, standaard sanitair
VerwarmingCV-ketel, HR-combiketel
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie
BeglazingDubbel, Hoogrendementsglas
EnergielabelC
DakconstructieLessenaarsdak
Tuin
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingOnbekend