Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Ruiterstraat 6, 9285 RX Buitenpost€ 330.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers5
Woonoppervlakte121m2
Perceeeloppervlakte571m2
Op een gewilde locatie in Buitenpost, dichtbij de voorzieningen, staat deze ruime vrijstaande woning met een aangebouwde bijkeuken en garage. Aan de zijkant van de woning is in ca. 2007 een serre aangebouwd waardoor er niet alleen een veel grotere leefruimte is ontstaan, maar ook veel lichtinval in de woning is gekomen. Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is ca. 1977 en is nog steeds in bezit bij de eerste eigenaren, eigenlijk zegt dat al genoeg, het is een heerlijk huis. De woning is altijd goed onderhouden, zo is de buitenboel laatst nog geschilderd en is er een nieuwe achterdeur geplaatst. Ook is er veel gedaan aan energiebesparende maatregelen. Afgelopen jaar is bijna de gehele woning voorzien van HR++ beglazing, in 2022 zijn de spouwmuren geïsoleerd (thermofoam) en daarvoor is de gehele begane grondvloer geïsoleerd door middel van Drocom-chips. In 2021 zijn er 8 zonnepanelen geplaatst (320 WP) en de CV-ketel is in 2022 vernieuwd door een energiezuinige HRE-combiketel.... Meer info
Beschrijving


Op een gewilde locatie in Buitenpost, dichtbij de voorzieningen, staat deze ruime vrijstaande woning met een aangebouwde bijkeuken en garage. Aan de zijkant van de woning is in ca. 2007 een serre aangebouwd waardoor er niet alleen een veel grotere leefruimte is ontstaan, maar ook veel lichtinval in de woning is gekomen. Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is ca. 1977 en is nog steeds in bezit bij de eerste eigenaren, eigenlijk zegt dat al genoeg, het is een heerlijk huis. De woning is altijd goed onderhouden, zo is de buitenboel laatst nog geschilderd en is er een nieuwe achterdeur geplaatst. Ook is er veel gedaan aan energiebesparende maatregelen. Afgelopen jaar is bijna de gehele woning voorzien van HR++ beglazing, in 2022 zijn de spouwmuren geïsoleerd (thermofoam) en daarvoor is de gehele begane grondvloer geïsoleerd door middel van Drocom-chips. In 2021 zijn er 8 zonnepanelen geplaatst (320 WP) en de CV-ketel is in 2022 vernieuwd door een energiezuinige HRE-combiketel. Niet voor niks heeft de woning een energielabel B gekregen en is het energieverbruik van de woning erg laag.
Door de hoge goot, is ook de bovenverdieping ruim. Er zijn 4 slaapkamers en een royale badkamer, deze is voor een aantal jaar terug ook geheel vernieuwd.
De woning staat op 571m² eigen grond, waarbij de woning mooi op de kavel gesitueerd is. De achtertuin bevindt zich op het zuidwesten, waar je dus de hele middag van de zon kunt genieten. Een deel van de tuin is ingericht als moestuin, wat is er lekkerder dan sla uit eigen tuin? Maar natuurlijk kan het ook als siertuin ingericht worden.

De indeling van deze woning is als volgt:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, garderobe, toilet en trapopgang met daaronder een kleine kelder, een mooie opslagplaats voor bier, wijn en ook de aardappels (misschien uit eigen tuin). Vanuit de hal toegang tot de keuken met een keukenblok in hoekopstelling en ruimte voor een kleine eettafel, vanuit de keuken deur naar de woonkamer, een heerlijk grote ruimte, mede door de aangebouwde serre en met veel lichtinval. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken met deur naar de tuin, wasmachine-aansluiting en HR-combiketel, vanuit de bijkeuken deur naar de garage, deze is wat breder dan normaal en heeft naast de kanteldeur ook een loopdeur, handig voor de fiets.

1e verdieping:
Overloop, 4 slaapkamers, alle met kasten en één met een wastafel, badkamer voorzien van inloop-douchecabine, dubbel wastafelmeubel en toilet. Vanuit de badkamer deur naar balkon.

2e verdieping:
Bereikbaar met Vlizo-trap vanaf de overloop, hier is een grote bergzolder met een dakraam en aan beide zijden een raam.

In Buitenpost zijn veel voorzieningen o.a. sportvelden, treinstation (goede verbindingen naar Leeuwarden en Groningen), scholen (zowel primair als middelbaar onderwijs), winkels (3 supermarkten) en een heel nieuw overdekt zwembad.

Kortom, een ruime, goed onderhouden en geïsoleerde woning op een mooie locatie. Interesse? Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1977
Perceeloppervlakte571 m2
Woonoppervlakte121 m2
Inhoud450 m3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Garages1, Aangebouwd steen
KeukenDichte keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1, standaard sanitair
VerwarmingHR-combiketel Intergas HRE (2022)
IsolatieMuurisolatie, Vloerisolatie, vloer en spouwmuur geïsoleerd en dak vanuit de bouw enegszins
Beglazinggrotendeels HR++ glas
EnergielabelB
DakconstructieSchuin dak
Tuin
AanvaardingIn overleg