Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Van Harinxmaloane 60, 9271 AH De westereen€ 315.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers4
Woonoppervlakte91m2
Perceeeloppervlakte378m2
Op zoek naar een nette, energiezuinige vrijstaande woning met stenen garage in De Westereen? Misschien is dit iets voor u.

Kom gerust kijken en beoordeel zelf.
Beschrijving

Van Harinxmaloane 60 De Westereen
In een rustige buurt, dichtbij het centrum, staat deze goed onderhouden en goed geïsoleerde vrijstaande woning met bijkeuken en aangebouwde garage. Het bouwjaar van de woning is ca. 1984 en is sindsdien bij dezelfde eigenaar gebleven, bijna 40 jaar, dat zegt eigenlijk al genoeg. Het is een heerlijk comfortabel huis en is altijd goed onderhouden. Vanuit de bouw is de woning al geheel geïsoleerd, maar door de jaren heen zijn er verschillende energiebesparende maatregelen genomen, zoals o.a. vloerisolatie met vloerverwarming. Daarnaast is de gehele woning voorzien van HR++ beglazing, boven zijn alle kozijnen vervangen door kunststof, in totaal zijn er 16 zonnepanelen geplaatst en vorig jaar is er een hybride warmtepomp geïnstalleerd voor het verwarmen van de woning. Niet voor niets heeft de woning nu energielabel A en wordt er meer stroom opgewekt dan gebruikt en is het gasverbruik minimaal. Een huis dat klaar is voor de toekomst. De woonkamer is straatgericht en de keuken bevindt zich aan de achterzijde. De keuken is modern uitgevoerd in zwart-wit en voorzien van inbouwapparatuur waaronder een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en combimagnetron. Op de verdieping bevinden zich een 3-tal slaapkamers en een nette badkamer voorzien van dakkapel. Vanaf de overloop is een Vlizotrap naar zolder, ook daar is nog een kamer gecreëerd, mooi als extra slaapkamer, speelkamer of misschien een lekkere rustige werkkamer. De mogelijkheid bestaat hier een vaste trap naartoe te maken.

De woning staat op een kavel van 378 m² en heeft nette zij- en achtertuin voorzien van een overdekt terras, berging voor de tuinspullen en gazon met fruitbomen.

De indeling van deze woning is als volgt:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast en trapopgang, toilet, woonkeuken met eetgedeelte, toog naar straatgerichte woonkamer, vanuit de keuken deur naar bijkeuken met aansluiting wasmachine, cv-ketels en deur naar de garage. De garage heeft een automatische garagedeuropener en een deur naar de tuin.

1e verdieping:
Overloop met bergkast, 3 slaapkamers, één grote aan de voorzijde en 2 wat kleinere aan de achterzijde, badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet.

2e verdieping:
Bereikbaar via Vlizotrap, overloop met kastruimte, zolderkamer met dakraam en radiator aan de voorzijde en bergruimte aan de achterzijde.

De plaats De Westereen is een prettig dorp om te wonen. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, er is een treinstation met een verbinding naar zowel Groningen als Leeuwarden. Door de aanleg van de Centrale As ben je tegenwoordig ook met de auto zo in Leeuwarden of Dokkum. Er zijn veel voorzieningen waaronder scholen en winkels, maar ook staat het dorp bekend om de vele sportverenigingen want naast de gebruikelijke sporten zoals fitness, voetbal en tennis is er ook een wieler- en skeelervereniging. Ook qua horecagelegenheden is er voor ieder wat wils, van restaurants, snackbars tot cafeetjes. Maar niet alleen de voorzieningen zijn fijn, het betreft ook een prachtige natuurlijke omgeving, zo mooi kun je wandelen, fietsen of varen in het natuurgebied Bûtenfjild (Fryske Gea) of het Houtwiel bij de Valomstervaart (Staatbosbeheer), daarnaast ben je ook zo in het Lauwersmeergebied of bij de Waddenzee. Er is ook een gezellige jachthaven.

Nieuwsgierig geworden? Bel voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak 0512-350500.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieHouten skelet
Bouwjaar1984
Perceeloppervlakte378 m2
Woonoppervlakte91 m2
Inhoud404 m3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Garages1, Aangebouwd steen
KeukenHalf-open keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1, 2 wc's, douchecabine en wastafelmeubel
VerwarmingVloerverw. gedeeltelijk, Warmtepomp, verwarming middels Hybride warmtepomp 6kWh Midea uit 2022, begane grond vloerver
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, tevens 16 zonnepanelen
BeglazingHoogrendementsglas, grotendeels HR++ glas
EnergielabelA
DakconstructieSchuin dak
Tuin
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg