Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: de Anjen 73, 9291 PL Kollum€ 360.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers6
Woonoppervlakte135m2
Perceeeloppervlakte310m2
Een heerlijk lichte woning, ruim, goed onderhouden, tuin op het zuiden, bijkeuken, garage, nette badkamer en keuken, fijne buurt .... wat wil je nog meer? Misschien wel niks.
Kom kijken en ervaar het zelf.
Beschrijving


Op een mooie locatie in een moderne en gezellige nieuwbouwwijk staat deze ruime en goed geïsoleerde twee-onder-een-kapwoning met aangebouwde bijkeuken en garage. Doordat de muren recht opgetrokken zijn en door de vaste trap naar zolder biedt de woning veel ruimte en zijn er veel slaapkamers. Een ideale woning voor een groot gezin, maar ook geschikt voor mensen die thuis werken. De woning is goed onderhouden en voorzien van een moderne badkamer en keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. De begane grondvloer is voorzien van een houten vloer, deze is nog een keer op te schuren, waarna hij weer als nieuw zal zijn. Aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar de tuin, die op het zonnige zuiden ligt, deze is ingericht met 2 terrassen en gras, ideaal voor kinderen. Aan de voorzijde van de woning is een extra brede oprit wat plaats biedt aan 2 auto’s. Er zijn reeds voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een carport. De tuin aan de voorzijde is onderhoudsvriendelijk aangelegd met grind en bloembakken waarin een prachtige olijfboom staat. Het bouwjaar van de woning is ca. 2006 en heeft een energielabel A, dit was nog voor de plaatsing van een 17-tal zonnepanelen (2022) en een nieuwe HR-combiketel (2019). Perceeloppervlak bedraagt ca. 310 m².

De indeling van deze woning is als volgt:
Begane grond:
Entree, hal met trapopgang, modern toilet en meterkast, ruime straatgerichte woonkamer met veel lichtinval, aan de achterzijde bevindt zicht het eetgedeelte met openslaande tuindeuren, halfopen keuken voorzien van een vijf-pits gasstel, afzuigkap, combimagnetron en vaatwasser, doorloop naar de bijkeuken met aansluiting wasmachine en deur naar de tuin en de garage met automatische garagedeur opener, ook hier is een deur naar de tuin.

1e verdieping
Overloop met CV-kast, drie royale slaapkamers, badkamer voorzien van douchecabine, ligbad, wastafelmeubel en een tweede toilet, vanaf de overloop vaste trap naar zolder.

2e verdieping
Grote open ruimte, te gebruiken als slaapkamer, speelkamer of als opslagruimte, aan de voorzijde bevindt zich nog een slaapkamer met dakkapel.

Kollum is een gezellig dorp in de gemeente Noardeast-Fryslân met rond de 5500 inwoners. In het oude centrum van het dorp is een gezellige winkelstraat met wat eetgelegenheden, er zijn 3 supermarkten en veel sportvoorzieningen waaronder o.a. een buitenzwembad en tennisvereniging met padelbanen. Daarnaast is er in Kollum zowel basis- als voortgezet onderwijs aanwezig. Bereikbaarheid is goed, er zijn diverse busverbindingen en in het nabijgelegen Buitenpost is een treinverbinding naar Groningen en Leeuwarden.

Bent u op zoek naar een degelijk gebouwde, goed geïsoleerde en ruime woning op een mooie locatie, instap klaar, dan is dit misschien wat u zoekt. Bel gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak via: 0512-350500.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar2007
Perceeloppervlakte310 m2
Woonoppervlakte135 m2
Inhoud542 m3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Garages1, Aangebouwd steen
KeukenHalf-open keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1, modern
VerwarmingCV-ketel, HR-combiketel Awb 2019
IsolatieVolledig geïsoleerd
BeglazingHoogrendementsglas
EnergielabelA
DakconstructieShield dak
Tuin
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg