Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Jeltingalaan 59 a, 9285 WJ Buitenpost€ 398.000,-

Type ObjectWoning
Aantal kamers4
Woonoppervlakte124m2
Perceeeloppervlakte2072m2
Een bijzonder geheel, een mooie ruime bungalow met 3 slaapkamers die recentelijk geheel verbouwd, vergroot en geïsoleerd is met daarbij een grote loods uit 2020 op een ruim perceel met een stuk grasveld, gelegen achter de woningen aan de Jeltingalaan. Dus je waant je in het buitengebied, maar je bent eigenlijk midden in het dorp.
Beschrijving


Op een gewilde locatie in Buitenpost, achter de woningen aan de Jeltingalaan staat deze uitgebouwde bungalow met grote geïsoleerde loods van ca. 17 x 8 meter op een groot perceel grond van 2072 m². De woning is vanaf de aankoop in 2015 geheel gemoderniseerd, geïsoleerd en uitgebouwd. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en door de schuifpui van ca. 5 meter heb je niet alleen veel lichtinval in de woning, maar ook mooi groen uitzicht op een perceel weiland met rondscharrelende kippen en een perceeltje bos. De woning heeft zowel aan de noordoostzijde een terras (kant van de slaapkamer) en aan de zuidwest zijde (kant van de woonkamer). De nette keuken in hoekopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur, en door een speelse doorkijk verbonden met de woonkamer. Zowel de woonkamer als de keuken is voorzien van vloerverwarming met een PVC-vloer. In het plafond zijn inbouwspots, te bedienen met een afstandsbediening. Er zijn 3 slaapkamers, allemaal met extra brede deuren en een royale badkamer, niet luxe maar wel rolstoelvriendelijk.
Zowel de vloer, de muren als het dak zijn geïsoleerd en de beglazing is grotendeels HR++. Het nog geldige energielabel betreft een Label E, maar dit dateert uit 2015, van vóór de verbouwing. Hierdoor zijn de energiekosten laag, en in dit geval erg laag (nog geen 500 m3 gas per jaar), maar dit komt ook door de grote houtkachel in de woonkamer, die stookt in een mum van tijd het hele huis warm.
De vrijstaande loods van ca. 136 m² is in ca. 2020 gebouwd, geheel geïsoleerd en onderhoudsvrij. Aan de ene zijde is een zolder en er zijn 2 elektrisch bedienbare overheaddeuren. Deze loods is voor vele doeleinden geschikt.
Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is ca. 1964, waarbij in ca. 2012 de eerste grote verbouwing heeft plaatsgevonden, uitgevoerd door de vorige eigenaar.

De indeling van deze woning is als volgt:

Begane grond:
Entree, hal met CV-ketel (2012) en wasmachine-aansluiting, bijkeuken momenteel in gebruik als voorraadkast en koel- en vriesruimte, maar ook hier is een wasmachine-aansluiting aanwezig, (ouder)slaapkamer (ca. 3,80 x 4,06 m) met in de hoek de meterkast, badkamer met toilet, douche en wastafel met deur naar de kamer en naar de naastgelegen slaapkamer, deze slaapkamer (ca. 3,14 x 2,77 m), heeft openslaande tuindeuren naar het terras aan de noordoostzijde van de woning, grote woonkamer met eetgedeelte, houtkachel en schuifpui naar de grote tuin gelegen op het zuidwesten, halfopen keuken met ingebouwde 5-pits gasstel, elektrische oven, koelkast en vaatwasser. Vanuit de woonkamer toegang tot 3e slaapkamer (ca. 3,08 x 3,05 m)

In Buitenpost zijn vele voorzieningen en op loopafstand van o.a. sportvelden, treinstation (goede verbindingen naar Leeuwarden en Groningen), scholen (zowel primair als middelbaar onderwijs), winkels (3 supermarkten) en zwembaden, zowel openlucht (Kollum) als een heel nieuw overdekt zwembad.

Kortom, een verrassende woning met zeer veel mogelijkheden, bel voor meer informatie of het maken van een afspraak.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1964
Perceeloppervlakte2072 m2
Woonoppervlakte124 m2
Inhoud494 m3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Garages1, Vrijstaand steen
KeukenHalf-open keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1, standaard sanitair, badkamer met douche, toilet en wastafel
VerwarmingCV-ketel, Open haard mogelijk, Vloerverw. geheel, HR-combiketel Nefit uit ca. 2012
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie
BeglazingHoogrendementsglas
EnergielabelE
DakconstructiePlat dak
Renovatiejaar2018
Tuin
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg