Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Klaarkamp 14, 9873 RH Gerkesklooster€ 175.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers5
Woonoppervlakte84m2
Perceeeloppervlakte190m2
Op zoek naar een betaalbare woning?
Misschien is dit iets voor u?
Een tussenwoning op een mooie plek in Gerkesklooster met een grote tuin, zowel voor- als achter.
Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat u zelf komt kijken en dat u zelf de sfeer proeft, is dit de woning waar u wilt wonen? Mocht u vragen hebben, laat het ons weten, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving


Op een mooie locatie in Gerkesklooster staat deze betaalbare eengezinswoning met 4 slaapkamers, een grote tuin met berging en overdekt terras. Tegenover de woning is een groenveldje genaamd het Koepelplein omdat er een muziekkapel staat waar soms dorpsactiviteiten georganiseerd worden, zoals bijvoorbeeld Koepelkerst samen met het plaatselijke muziekkorps, maar het is ook een leuke plek voor kinderen om te spelen. De basisschool ligt overigens op slechts een paar minuten lopen. De voorgelegen straat is rustig, deze wordt eigenlijk alleen door bestemmingsverkeer gebruikt. De woning dateert uit ca. 1972, maar is sindsdien op veel punten aangepast aan de huidige tijd. Zo is de muur tussen de keuken en de woonkamer verwijderd, zodat je een mooie open ruimte hebt gekregen. Aan de achterzijde is er een schuifpui geplaatst, dit is niet alleen lekker in de zomer, maar ook in de winter geeft het een hoop (zon)licht in de kamer. Op de verdieping is één slaapkamerkamer opgesplitst in tweeën zodat er in totaal 4 slaapkamers zijn. Maar heb je liever weer één grote slaapkamer, je kunt er zo weer één van maken. In 2019 is er een nieuwe HR-combiketel geplaatst. In 2020 zijn zowel aan de voor- als achterzijde van de woning de kozijnen op de verdieping vervangen door kunststof kozijnen voorzien van HR++ beglazing. Het energielabel dateert uit 2017 waarbij deze verbeteringen nog niet zijn meegenomen.
Perceeloppervlak bedraagt ca. 190 m².

Indeling is als volgt:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toilet, trapopgang en trapkast, doorzon woonkeuken met een schuifpui naar de tuin, halfopen zwartgekleurde keuken met inbouwapparatuur en hier bevindt zich eveneens de wasmachine-aansluiting en een deur naar de tuin.

1e verdieping:
Overloop, 4 slaapkamers, waarvan één met klein zoldertje, badkamer met douchehoek en wastafelmeubel, op de overloop bevindt zich de HR-combiketel en is een luik naar bergruimte boven de overloop.

Gerkesklooster is een gezellig en actief Fries dorp op de grens met Groningen. Het is een tweelingdorp samen met Stroobos met in totaal ca. 1000 inwoners. Er zijn een aantal voorzieningen waaronder een basisschool, een slager, een fruitschuur, dorpshuis, cafetaria en er zijn diverse verenigingen en sportclubs, waaronder een muziek-, gymnastiek-, voetbal- en korfbalvereniging. Op ca. 6 km bevindt zich de grotere plaats Buitenpost, hier zijn goede voorzieningen zoals winkels, voortgezet onderwijs en een overdekt zwembad, maar ook een treinstation (Groningen-Leeuwarden). De A7 (naar Groningen-Drachten-Heerenveen) ligt op ca. 15 minuten rijden. De grotere plaatsen Drachten, Dokkum, Leeuwaren en Groningen zijn allemaal binnen een half uur te bereiken. Kortom, de rust, ruimte en gezelligheid van een dorp, maar niet ver van alle voorzieningen.

Interesse gewekt? Bel ons voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1972
Perceeloppervlakte190 m2
Woonoppervlakte84 m2
Inhoud280 m3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
KeukenHalf-open keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1, hangend toilet met fonteintje BG, Badkamer met douche en wastafel
VerwarmingCV-ketel, HR-combiketel (Nefit) uit ca. 2019
IsolatieMuurisolatie, volgens opgave vorige eigenaar
BeglazingDubbel, Hoogrendementsglas, HR++ glas op verdieping
EnergielabelD
DakconstructieSchuin dak
Tuin
Onderhoud buitenSlecht
Onderhoud binnenSlecht
AanvaardingIn overleg