Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Schoolstraat 45 a, 9258 CG Jistrum€ 225.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers3
Woonoppervlakte66m2
Perceeeloppervlakte979m2
Hierbij de brochure van een vrijstaande woning met serre en garage een royale kavel met mooi uitzicht.
Hierna volgt meer informatie over de woning. Mocht u vragen hebben, laat het ons weten, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toegewenst.
Beschrijving


Op een mooie locatie, wat verder van de weg en uitzicht over een perceel weiland, staat deze vrijstaande woning met aangebouwde garage op een royale kavel van 979m². De woning betreft een semibungalow, dat is een bungalow met een verdieping, waarbij alle primaire voorzieningen zich op de begane grond bevinden. Bij deze woning is er op de verdieping alleen bergruimte, maar het biedt wel mogelijkheden voor eventuele uitbreiding. Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is ca. 1964 en in ca. 1996 is er een de zijkant een mooie serre aangebouwd waardoor je niet alleen veel meer leefruimte hebt gekregen, maar ook veel lichtinval en zicht op de gehele tuin. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich 2 slaapkamers en de keuken zit aan de voorzijde, deze is niet groot, maar wel netjes. De garage is net wat langer en wat breder dan normaal en hier bevindt zich de wasmachineaansluiting. Achter de woning is een zonnige tuin met terras en een wat oudere houten berging.

De indeling van deze woning is als volgt:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toilet, keuken met enige inbouwapparatuur (gaskookplaat en koelkast), woonkamer met serre, deur maar 1e slaapkamer met 2 vaste kasten, toegang tot kleine doucheruimte met wastafel, vanuit de douche eveneens een deur naar de 2e slaapkamer, deze kamer heeft ook een inbouwkast, vanuit deze kamer deur naar de hal en vanuit de hal is de aangebouwde garage te bereiken met achterin een buitendeur, spoelbak en wasmachine-aansluiting.

Verdieping:
Vanuit de hal Vlizotrap naar zolder, hier is veel bergruimte en bevindt zich de HR-combiketel.

Jistrum is een gezellig klein dorp, gelegen in het coulisselandschap van de Friese Wouden tussen de plaatsen Kootstertille en Burgum en dichtbij het watersportgebied het Burgumermeer, een leuk gebied om te zwemmen, varen, suppen of te schaatsen, als we nog eens een koude winter krijgen. Maar in de omgeving is het ook heel mooi fietsen of wandelen. In het dorp zelf is een basisschool, peuterspeelzaal, sportvoorzieningen (o.a. een voetbalclub) en diverse verenigingen (o.a. een muziek- en toneelvereniging). In het nabijgelegen Kootstertille zijn een aantal winkels waaronder een supermarkt, maar in de wat grotere plaatsen Burgum en Buitenpost zijn de voorzieningen uitgebreider. De bereikbaarheid van de woning is goed, dichtbij de Provincialeweg naar Leeuwarden en in het dorp is een bushalte (Arriva belbus), treinstations zijn in Buitenpost, De Westereen, Feanwâlden en Hurdegaryp.

Kortom, op zoekt naar een betaalbare vrijstaande woning op een mooie locatie in een gezellig dorp, zoek niet verder en bel voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij doen het graag!
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1964
Perceeloppervlakte979 m2
Woonoppervlakte66 m2
Inhoud383 m3
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Garages1, Aangebouwd steen
KeukenDichte keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1, eenvoudig
VerwarmingCV-ketel, HR-combiketel Intergas (2019?)
BeglazingEnkel, Dubbel, grotendeels dubbel
EnergielabelNiet aanwezig
DakconstructieSchuin dak
Renovatiejaar1996
Tuin
Onderhoud buitenRedelijk
Onderhoud binnenRedelijk
AanvaardingIn overleg