Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verhuurd: Ewer 9, 9966 VE Zuurdijk€ 900,-

Volgen Bezichtiging inplannen Reageren Download Brochure
Type ObjectWoning
Aantal kamers4
Woonoppervlakte85m2
Perceeeloppervlakte470m2
Gezien de grote belangstelling voor deze woning, is het momenteel niet meer mogelijk de woning te bezichtigen. Mocht u toch interesse hebben, stuur dan een mail naar ons kantoor, dan kunnen we u op de wachtlijst plaatsen.
Beschrijving


Gezien de grote belangstelling voor deze woning, is het momenteel niet meer mogelijk de woning te bezichtigen. Mocht u toch interesse hebben, stuur dan een mail naar ons kantoor, dan kunnen we u op de wachtlijst plaatsen.

Iets buiten Zuurdijk (aan de Groningse kant van het Lauwersmeer) op een wierde, staat een voormalig arbeidershuis (1875) met een heerlijke tuin rondom en uitzicht op een grote perenboomgaard. Ongerept boerenland en het oudste cultuurlandschap van Nederland. De weg kronkelt door het landschap en je kunt vanaf de wierde kilometers ver kijken. Eén van de stilste plekjes van Nederland. Rust, ruimte en volop privacy, maar in een half uur (ca. 25 km) ben je in hartje Groningen. Er is een bushalte bijna voor de deur. De woning heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond en er is een losse trap naar de verdieping waar zich nog 2 kamers bevinden. De gehele begane grondvloer is voorzien van zwarte plavuizen.

Heel terecht heeft het huis het predicaat rijksmonument. Het geheel is in 2012 verbouwd, vergroot en gemoderniseerd met behoud van karakter en sfeer. Ook is de woning goed geïsoleerd en in 2022 voorzien van zonnepanelen (8 stuks). Verwarming middels centrale verwarming met een HR-combiketel (2013) en zowel in de woonkamer als in de slaapkamer (niet aangesloten) is een houtkachel aanwezig.

Het huis wordt compleet gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd voor een tijdelijke huurperiode van twee jaar. Borg 1 maand huur.

INDELING
Begane grond:
Woonkamer; ingericht met eettafel met 6 stoelen, bank, twee luie stoelen, houtkachel, bijzettafeltjes en een kast. Verder twee grote inbouwkasten.
Keuken; de volledig uitgeruste keuken heeft een 6-pits fornuis met oven, vaatwasser, koffiezetapparaat en een senseo-apparaat, waterkoker en een grote koelkast met diepvries.
Badkamer; douche, wastafel en vloerverwarming
Toiletruimte; WC en een fontein
Gang; losse trap naar boven, wasmachine, droger, stofzuiger en strijkplank achter schuifdeuren.
Slaapkamer 1; ruime lichte slaapkamer op de begane grond met een tweepersoonsbed, nachtkastjes, kledingkast, houtkachel en een luie stoel. Deze kamer kan natuurlijk ook als werkkamer ingericht worden of voor een ander gewenst doel.

1e verdieping:
Slaapkamer 2; 1 éénpersoonsbed van 90 x 200cm, 1 twijfelaar van 120 x 200cm en een kast.
Slaapkamer 3; 2 boxspings van 90 x 200cm en een kast.

Buiten; ruime tuin rondom, ruime schuur, waslijn, tuinmeubels

Voor de eigenaar zijn wij op zoek naar een goede huurder, dat is iemand die netjes op het huis en de tuin past, geen overlast veroorzaakt en op tijd de huur betaalt. Er mag niet in de woning gerookt worden en er zijn geen huisdieren toegestaan.

Interesse? Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1875
Perceeloppervlakte470 m2
Woonoppervlakte85 m2
Inhoud285 m3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
KeukenHalf-open keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1, standaard sanitair
VerwarmingCV-ketel, HR-combiketel Nefit 2013
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie
BeglazingDubbel
EnergielabelNiet aanwezig
DakconstructieShield dak
Tuin
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg