Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Kamphusstrjitte 7, 9144 CS Hantumhuizen€ 139.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers2
Woonoppervlakte51m2
Perceeeloppervlakte945m2
Op zoek naar een bouwkavel of een kluswoning?
Misschien is dit iets voor u?
Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat u zelf komt kijken en dat u zelf de sfeer proeft, is dit de woning waar u wilt wonen? Mocht u vragen hebben, laat het ons weten, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving


Op zoek naar een bouwkavel of renovatieproject? Misschien is dat wat voor je.
Het betreft een oud huis met achterstallig onderhoud, maar ben je zelf handig, dan valt er wel weer wat moois van te maken. Ook bestaat de mogelijkheid het huis geheel of deels te slopen om op deze mooie plek een nieuw huis geheel naar eigen wens te bouwen. Het is een ruime kavel van 945m². Ook de tuin is enigszins verwaarloosd, maar als je goed kijkt is er hier en daar wat eetbaars te vinden.
De woning is afgesloten van elektriciteit en gas, maar er is wel een aansluiting in de meterakst aanwezig. Op de verdieping is een slaapkamer, maar de trap ontbreekt. In het midden van de woonkamer is een grote houtkachel gesitueerd. Sanitair dient geheel vernieuwd te worden en ook de keuken stelt niet veel meer voor.
Achter de woning bevindt zich een grote houten garage/schuur van ca. 10 x 5,3 meter.

Indeling:
Begane grond: Entree, klein halletje, woonkamer met houtkachel, open keuken met enige apparatuur (oud), vanuit de keuken een trapgat naar de verdieping. Vanuit de keuken toegang tot de aanbouw, hier bevindt zich een wastafel, douche en toilet (zonder stortbak) en een achterdeur.

Hantumhuizen is een klein Fries dorpje in de gemeente Noardeast-Fryslân ten noorden van Dokkum en dichtbij de zeedijk en de Waddenzee. Het dorpje telt ca. 100 inwoners en samen met de nabijgelegen dorpen Hiaure, Hantum, Hantumeruitburen en Hantumhuizen worden ze ook wel de 4H-dorpen genoemd en vormen een gezamenlijke gemeenschap. Er zijn niet veel voorzieningen, maar wel een dorpshuis en een speelveldje waar zomers wordt getipeld. Tipeljen is een oude volkssport met een slaghout (de tip) en een tipelstok (een slaghout). In de meeste dorpen is deze sport uitgestorven, maar in Hantumhuizen wordt deze sport nog iedere zomer beoefend. Voor je dagelijkse boodschappen kun je naar het nabijgelegen dorp Ternaard (ca. 5 km) en alle overige voorzieningen zijn in het gezellige stadje Dokkum (ca. 7 km.) te vinden.

Zin om deze klus op te pakken? Bel 0512-350500 en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1925
Perceeloppervlakte945 m2
Woonoppervlakte51 m2
Inhoud255 m3
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Garages1, Vrijstaand hout
KeukenOpen keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1, slechte staat
VerwarmingOpen haard
BeglazingEnkel
EnergielabelNiet aanwezig
DakconstructieSchuin dak
Tuin
Onderhoud buitenSlecht
Onderhoud binnenSlecht
AanvaardingIn overleg