Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: P.K.Pelstraat 26, 9203 NL Drachten€ 215.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers5
Woonoppervlakte116m2
Perceeeloppervlakte190m2
Hierbij de brochure van een ruime tussenwoning in een kindvriendelijke woonwijk in Drachten met een garage. Nog geheel naar eigen stijl en smaak in te richten.

Hierna volgt meer informatie over de woning. Mocht u vragen hebben, laat het ons weten, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toegewenst.
Beschrijving


Op een prachtige plek in een rustige en kindvriendelijke straat in de gewilde woonwijk De Singels staat deze ruime woning met 4 slaapkamers, berging en garage.

De Singels is niet voor niks een gewilde woonwijk; alle voorzieningen zijn op loopafstand en over het algemeen staan er ruime huizen op royale kavels. Zo ook deze woning. De woning is gebouwd in 1973 en de mensen hebben er sindsdien gewoond, dat zegt eigenlijk genoeg, een heerlijke woning op een mooie plek.

De woning is altijd onderhouden, maar niet gemoderniseerd, dit biedt de mogelijkheid om hem geheel naar eigen smaak in te richten.

Het mooie van deze woning is dat er een garagebox bij hoort, deze staat om de hoek en heeft een afmeting van afmeting ca. 6 x 3 meter.

De achtertuin ligt op het zuiden, er staan vele soorten bloemen en is altijd met liefde onderhouden. De vogels weten de tuin ook te vinden en dat hoor je als je in de tuin bent, prachtig. Hiervoor zul je wel zelf moeten komen kijken, om het te ervaren.

Alle voorzieningen zijn in Drachten aanwezig van een jachthaven, ziekenhuis, overdekt zwembad, bioscoop tot een mooi theater. Het gezellige centrum van Drachten met een grote diversiteit aan winkels en vele eetgelegenheden ligt op ca. 1,5 km afstand, zo ook het busstation. Met 3 minuten bent u op de A7 en de bossen van Beetsterzwaag liggen op ca. 10 minuten rijden.

De indeling van deze woning is als volgt:

Begane grond:
Entree, meterkast, trapopgang met daaronder een trapkast, toilet, doorzon woonkamer met aan beide zijden grote ramen waardoor er veel lichtinval is in de woning, de halfopen keuken bevindt zich aan de achterzijde, het betreft een nette witgekleurde keuken in hoekopstelling met gaskookplaat, elektrische oven en afzuigkap, vanuit de keuken deur naar de zonnige tuin.

2e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, waarvan één met een wastafel, badkamer met douche, wastafel, 2e toilet en wasmachine-aansluiting.

3e verdieping:
Grote ruime zolderberging met een zolderkamer voorzien van een dakraam.

Bent u op zoek naar een ruime woning met garage dichtbij het centrum van Drachten? Dan is dit misschien iets voor u. Bel 0512-350500 voor het maken van en vrijblijvende afspraak, wij doen het graag!

Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1973
Perceeloppervlakte190 m2
Woonoppervlakte116 m2
Inhoud375 m3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Garages1, Garagebox
KeukenHalf-open keuken
Badkamer1, eenvoudig sanitair
VerwarmingCV-ketel
IsolatieGeen isolatie
BeglazingEnkel, Dubbel
EnergielabelE
DakconstructieSchuin dak
Tuin
Onderhoud buitenRedelijk
Onderhoud binnenRedelijk
AanvaardingIn overleg