Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Eysmastrjitte 24, 9294 KM Oudwoude€ 195.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers5
Woonoppervlakte112m2
Perceeeloppervlakte298m2
Hierbij de brochure van een nette hoekwoning in Oudwoude op een royale kavel.
Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat u zelf komt kijken en dat u zelf de sfeer proeft, is dit de woning waar u wilt wonen? Mocht u vragen hebben, laat het ons weten, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving


Op zoek naar een betaalbare hoekwoning? Misschien is dit iets voor u.
In het gezellige dorp Oudwoude staat deze ruime en goed onderhouden hoekwoning met aangebouwde bijkeuken en tuinhuis. Het ligt in een rustige buurt met veel parkeergelegenheid, dichtbij de sportvelden. De woning heeft zowel aan de voor- als achterzijde grote raampartijen, waardoor er veel lichtinval in de woning is. De keuken is niet luxe, maar wel netjes en voorzien van inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap en koelkast. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en er is een vaste trap naar zolder, waar nog een slaapkamer is gerealiseerd. Het bouwjaar van de woning is ca. 1971 en is degelijk gebouwd met allemaal betonnen vloeren. Verwarming van de woning s geschiedt door middel van centrale verwarming met een HR-combiketel uit ca. 2015. In ca. 2009 zijn bijna alle kozijnen vervangen door kunststof met HR++ beglazing. De spouwmuren zijn in 2004 na- geïsoleerd. De woning staat op een ruim perceel va 298 m².

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree, gang met toilet, meterkast, trapopgang met daaronder een trapkast, separate keuken met deur naar de woonkamer en naar de bijkeuken. Vanuit de bijkeuken toegang tot de tuin.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, waarvan één met een wastafel, badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine-aansluiting, vaste trap naar zolder.

2e verdieping:
Overloop, deur naar CV-ruimte en luik naar bergruimte, zolderkamer met dakraam.

Oudwoude is een gezellig dorp met ca. 820 inwoners en een actief verenigingsleven, er is een dorpshuis, basisschool en een voetbalvereniging. Het dichtstbijzijnde dorp is Kollum op ca. 3 km afstand, dit is ook ene gezellig dorp en hier zijn de meeste voorzieningen aanwezig zoals winkels, scholen zowel basis als voortgezet maar ook een haventje en een zwembad. Buitenpost ligt op ca. 5 km, hier is een treinstation. Verder naar het noorden heb je het gezellige stadje Dokkum, maar ook het prachtige natuurgebied Nationaal Park Lauwersmeer.

Interesse in deze woning? Bel voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak 0512-350500.

Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1971
Perceeloppervlakte298 m2
Woonoppervlakte112 m2
Inhoud400 m3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
KeukenDichte keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1, standaard sanitair, toilet met fonteintje, doucheruime met wastafel, toilet en w
VerwarmingCV-ketel, HR-combiketel 2015
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie
BeglazingHoogrendementsglas
EnergielabelC
DakconstructieSchuin dak
Tuin
Onderhoud buitenRedelijk
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg