Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Hoppemastate 1, 9298 SC Kollumerzwaag€ 200.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers3
Woonoppervlakte75m2
PerceeeloppervlakteOnbekendm2
Op zoek naar een appartement met een eigen garage?
Misschien is dit iets voor u?
Dit betreft een keurig 3-kamer appartement op de begane grond met een eigen terras.
Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat u zelf komt kijken en dat u zelf de sfeer proeft, is dit de woning waar u wilt wonen? Mocht u vragen hebben, laat het ons weten, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving


Gelegen op een mooie locatie in een nette woonwijk nabij groenvoorziening met waterpartij en speelplaatsje, ligt dit kleinschalige appartementencomplex genaamd “Hoppema state”.

In dit appartementencomplex zijn een 12-tal appartementen gevestigd, allemaal met een eigen garage, waarvan er op de begane grond één te koop is.
Het betreft een keurig 3-kamer hoekappartement met een ruime living, mooi uitzicht en een eigen terras waar je heerlijk buiten kunt zitten.

Vanuit de woonkamer is er een open verbinding met de keuken, de keuken is in hoekopstelling en voorzien van inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vriezer.
De badkamer is eveneens netjes en ruim en voorzien van separate douche, toilet, wastafelmeubel en wasmachine-aansluiting.
Zowel de keuken als de badkamer is neutraal uitgevoerd met crèmekleurig tegelwerk.
Er zijn 2 slaapkamers, één van ca. 4,80 x 3 meter en één van 4,80 x 2 m.
Ook is er inpandige bergruimte, hier bevindt zich tevens de (eigen) CV-ketel en een WTW unit.

Het gehele appartement is voorzien van een nette laminaatvloer (antracietkleurig) en voor alle ramen hangen op maat gemaakte rolgordijnen.
Het appartement is bereikbaar via een centrale hal met intercom. De centrale hal is netjes en is uitgevoerd met gele waaltjes, dit oogt gezellig.

Het mooie van dit appartement is dat de garage binnendoor via de centrale hal bereikbaar is, op ca. 4 meter van het appartement. De garage heeft een elektrisch bedienbare garagedeur. Ook is er een eigen parkeerterrein voor bezoekers en een centrale berging voor o.a. de afvalcontainers.

De tuin rondom het complex wordt door een tuinman onderhouden, waardoor het altijd netjes is.

De bijdrage aan de VVE (Vereniging Van Eigenaren) bedraagt ca. €140,- per maand, hier is de brandverzekering, groot onderhoud, tuinman en schoonmaakkosten bij inbegrepen. Het bouwjaar van het complex is ca. 2002 en derhalve goed geïsoleerd, het gasverbruik zit op ca. 800 m3 per jaar.

In het dorp Kollumerzwaag zijn diverse voorzieningen waaronder winkels (o.a. een supermarkt), sportclubs en een kinderopvang en basisschool. In het nabijgelegen dorp De Westereen (voorheen Zwaagwesteinde) zijn wat meer winkels en is ook een trainstation en jachthaven, ook het gezellige Kollum is niet ver weg.
De indeling van dit appartement is als volgt:
Begane grond:
Entree, centrale hal met trappenhuis en lift en deur naar de garages en woningen.
Hal, meterkast, bergruimte met CV, 2 slaapkamers, badkamer met douche, toilet, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting, woonkamer met eetgedeelte en een deur naar het terras buiten, halfopen keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur.

Bent u op zoek naar een nette, goed onderhouden appartement met garage waar je zo in kunt? Dan is dit misschien iets voor u. Bel 0512-350500 voor het maken van en vrijblijvende afspraak, wij doen het graag!

Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar2002
PerceeloppervlakteOnbekend m2
Woonoppervlakte75 m2
Inhoud225 m3
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Garages1, Aangebouwd steen
KeukenHalf-open keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1, badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel
VerwarmingCV-ketel
IsolatieVolledig geïsoleerd
BeglazingHoogrendementsglas
EnergielabelB
DakconstructiePlat dak
TuinGeen tuin
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg