Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Wigerathorp 5, 9873 RB Gerkesklooster€ 215.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers4
Woonoppervlakte96m2
Perceeeloppervlakte249m2
Op zoek naar een twee-onder-kap-woning met garage?
Misschien is dit iets voor u?
Dit betreft een twee-onder-één-kap woning met aangebouwde bijkeuken en garage op een mooie locatie in Gerkesklooster. Aan de voorzijde kijkt de woning uit op een grasveldje.
Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat u zelf komt kijken en dat u zelf de sfeer proeft, is dit de woning waar u wilt wonen? Mocht u vragen hebben, laat het ons weten, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving


Op een mooie locatie in Gerkesklooster, tegenover een grasveldje, staat deze nette twee-onder-één-kap woning met aangebouwde bijkeuken en stenen garage. De woning is gebouwd in ca. 1988 door bouwbedrijf Kootstra van der Veen, de toenmalige eigenaren hebben de woning sindsdien bewoond, met volle tevredenheid. De woning is goed onderhouden, maar niet luxe uitgevoerd. De benedenverdieping is verdeeld in een voor- en achterkamer (keuken). Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en er is een Vlizotrap naar de 2e verdieping. Dit betreft een ruime zolderberging met voldoende stahoogte, een vaste trap behoort tot de mogelijkheden. Verwarming geschiedt door middel van centrale verwarming met een HR-combiketel uit ca. 2019. De sfeervolle gaskachel in de woonkamer was voorheen de moederhaard voor de radiators, de haard is defect, maar de aansluiting is nog aanwezig, er zou ook en hout- of palletkachel op aangesloten kunnen worden. De woning heeft vloer-, muur- en dakisolatie en is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. Perceeloppervlak bedraagt ca. 249m².

Indeling is als volgt:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toilet, trapopgang en trapkast, tuingerichte woonkeuken en een straatgerichte woonkamer, vanuit de keuken deur naar ruime bijkeuken, hier bevindt zich de wasmachine-aansluiting, CV-ketel en een deur naar de tuin en de garage. In de garage is naast de garagedeur nog een aparte loopdeur.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, waarvan één met dakkapel, badkamer met douchehoek, wastafel en 2e toilet, vanaf de overloop een Vlizotrap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Ruime zolderberging met dakraam.

Interesse gewekt? Bel ons voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1988
Perceeloppervlakte249 m2
Woonoppervlakte96 m2
Inhoud427 m3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Garages1, Aangebouwd steen
KeukenWoonkeuken
Badkamer1, standaard sanitair, toilet met fonteintje, badkamer met douche, wastafel en 2e
VerwarmingCV-ketel, HR-combiketel Intergas 2019
Isolatievanuit de bouw, dak, muur, vloer
BeglazingGedeeltelijk dubbel
EnergielabelC
DakconstructieSchuin dak
Tuin
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg