Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Bjirkewei 97, 9287 LC Twijzelerheide€ 289.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers6
Woonoppervlakte128m2
Perceeeloppervlakte610m2
Op zoek naar een vrijstaande woning op een ruime kavel?
Misschien is dit iets voor u?
Een karakteristieke witte woning met een verrassende indeling, een gezellige tuinkamer en 4 slaapkamers.
Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat u zelf komt kijken en dat u zelf de sfeer komt proeven, is dit de woning waar u wilt wonen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Ook als u vragen hebt, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving


Langs de doorgaande weg in Twijzelerheide staat deze vrijstaande woning met verrassende aanbouw aan de achterzijde. De oorsprong van de woning ligt in de jaren ’30, maar door de jaren heen is de woning flink verbouwd. De laatste grote verbouwing dateert van ca. 2018/2019, toen is de gehele woning opnieuw gestukt buitenom, zijn de goten vervangen door kunststof, zijn de dakkapellen vernieuwd, dakleer vervangen en in de achtergevel een nieuwe kunststof pui geplaatst, ook is de woning toen buitenom geschilderd. Van binnen is de kamer aan de achterzijde opgeknapt en voorzien van een pvc vloer.

De woning heeft een verrassende indeling, in het voorhuis bevindt zich de keuken met eetkamer, die natuurlijk ook in te richten is als woonkamer. Aan de achterzijde is een extra ruimte gecreëerd, het betreft een hele gezellige tuinkamer met veel lichtinval, een mooie schouw en een trap naar de vide. Vanuit deze ruimte zijn er openslaande tuindeuren naar de royale, maar ook zonnige achtertuin, deze is op het zuidwesten gesitueerd. In de tuin bevindt zich een overdekt terras, een duivenhok, een tuinhuis en naast de woning is nog een berging.

Het betreft een woning met mogelijkheden. Zo is de bestemming “gemengde doeleinden” waardoor er naast alleen wonen ook bedrijvigheid is toegestaan.

Het dak en de muren zijn geïsoleerd en de gehele woning is voorzien van dubbele beglazing. Verwarming geschiedt door middel van centrale verwarming met een HR-combiketel uit 2018 (huur).

Het geheel staat op een ruime kavel van 610 m² grond en de indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree, ruime hal met voorraadkast, open keuken met een net keukenblok voorzien van een 6-pits gasfornuis met elektrische oven, afzuigkap, vaatwasser en losse koelkast, eetkamer/woonkamer met een open trap naar de verdieping, meterkast, bijkeuken met CV-ketel en wasmachine-aansluiting, toilet, badkamer met douche en wastafelmeubel, tuinkamer met vide en openslaande deuren naar de tuin.

1e verdieping:
Overloop, kast en 4 slaapkamers.

In het dorp Twijzelerheide zijn een aantal voorzieningen zoals 2 basisscholen, sportvoorzieningen waaronder een voetbalclub, café, pizzeria en een aantal winkels. In het nabijgelegen dorp De Westereen (voorheen Zwaagwesteinde) zijn meer voorzieningen waaronder een breder winkelaanbod (o.a. supermarkten), ook is er een trainstation en jachthaven.

Geïnteresseerd? Bel of mail voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1933
Perceeloppervlakte610 m2
Woonoppervlakte128 m2
Inhoud540 m3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
KeukenOpen keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1, toilet met fonteintje, badkamer met douche en wastafelnmeubel
VerwarmingCV-ketel, HR-combiketel 2018 (huur)
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie
BeglazingDubbel
EnergielabelNiet aanwezig
DakconstructieComposite dak
Renovatiejaar2018
Tuin
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenRedelijk
AanvaardingIn overleg