Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Foarwei 182, 9298 JT Kollumerzwaag€ 450.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers5
Woonoppervlakte140m2
Perceeeloppervlakte2425m2
Op zoek naar een huis met veel schuurruimte op een groot erf?
Misschien is dit iets voor u?
Deze woning biedt veel mogelijkheden, er zijn veel bijgebouwen, een extra woonunit en ook een paardenbak.
Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat u zelf komt kijken en dat u zelf de sfeer komt proeven, is dit de woning waar u wilt wonen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Ook als u vragen hebt, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving


Op een mooie locatie langs de doorgaande weg tussen Kollumerzwaag en De Westereen staat deze vrijstaande woning met diverse schuren en een paardenbak.
Het geheel biedt erg veel mogelijkheden.

De woning heeft zijn oorsprong in ca. 1928, echter in ca. 1988 is eigenlijk de gehele woning nieuw gebouwd, er zijn enkel een paar muren blijven staan. Toen is de gehele woning ook geïsoleerd en voorzien van een spouwmuren. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en beneden bevindt zich de badkamer. Later is aan de achterzijde van de woning een kantoor aangebouwd, natuurlijk kan dit ook als slaapkamer worden gebruikt. Aan de zijkant van de woning is een groot balkon.

Achter de woning bevindt zich een werkplaats, deze ruimte heeft een afmeting van ca. 14 x 6 meter en is verdeeld is tweeën, in de ene ruimte heeft hij de volle hoogte, hier zijn 2 garagedeuren en 1 hefbrug. Aan de andere zijde is een zolder gecreëerd.

De garage heeft een afmeting van ca. 8,6 x 4,5 meter. Ook deze is verdeeld in twee gedeeltes. De garage behoeft wel wat onderhoud.

Achter de werkplaats is een gezellige relaxruimte gecreëerd, met een eigen terras. In de relaxruimte is een bar, een open haard en een hout gestookte hottub aanwezig.

Daarachter is een grote kapschuur met een afmeting van ca. 15 x 9, hierin is voor een gedeelte een woonunit geplaatst, maar biedt daarnaast ook nog voldoende ruimte.

Helemaal achterop het erf is een paardenrijbak aanwezig.

Het geheel staat op 2425 m² grond en het terrein is grotendeels bestraat met klinkers.
De indeling is als volgt:

Begane grond:
Overdekt entree, hal met trapopgang, meterkast, badkamer met (bubbel)bad met douche en een wastafelmeubel, vanuit de hal toegang tot het woongedeelte, verdeeld in een woonkamer aan de voorzijde met een open haard en een eetkamer aan de achterzijde met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelvriescombinatie en een vaatwasser) en schuifpui naar terras, deur naar ruime bijkeuken, hier bevindt zich de wasmachine aansluiting en de HR-combiketel, toilet en achterdeur, vanuit de bijkeuken toegang tot kantoor/slaapkamer.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, waarvan 2 met een balkon.

2e verdieping:
Vanaf de overloop is een Vlizo-trap naar zolder over de gehele breedte van de woning,

In het dorp Kollumerzwaag zijn diverse voorzieningen waaronder winkels (o.a. een supermarkt), sportclubs en een kinderopvang en basisschool. In het nabijgelegen dorp De Westereen (voorheen Zwaagwesteinde) zijn wat meer winkels en is ook een trainstation en jachthaven.

Geïnteresseerd? Bel voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak 0512-350500.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1928
Perceeloppervlakte2425 m2
Woonoppervlakte140 m2
Inhoud510 m3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Garages1
KeukenHalf-open keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1
VerwarmingCV-ketel, Open haard, HR-combiketel Remeha ca. 5 jaar oud (in woonunit eigen ketel ca. 8 jaar oud)
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie
BeglazingGedeeltelijk dubbel, boven enkel glas
EnergielabelNiet aanwezig
DakconstructieKruis zadeldak
Renovatiejaar1988
Tuin
Onderhoud buitenRedelijk
Onderhoud binnenRedelijk
AanvaardingIn overleg