Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Willem Barteles van der Kooiwei 17, 9284 TH Augustinusga€ 165.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers4
Woonoppervlakte113m2
Perceeeloppervlakte170m2
Op zoek naar een fijne en betaalbare woning?
Misschien is dit iets voor u?
Een ruime woning met veel lichtinval, een nette keuken, verzorgde tuin en vaste trap naar zolder.
Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat u zelf komt kijken en dat u zelf de sfeer komt proeven, is dit de woning waar u wilt wonen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Ook als u vragen hebt, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving


In de straat die genoemd is naar de bekende kunstschilder Willem Bartel van der Kooi geboren in 1768 te Augustinusga, staat deze ruime en goed onderhouden woning. Het is een kindvriendelijke buurt, schuin tegenover de woning bevindt zich een klein speeltuintje. De woning heeft zowel voor- als achterzijde grote raampartijen, waardoor er veel lichtinval in de woning is. De keuken is vernieuwd en voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en er is een vaste trap naar zolder, dit biedt de mogelijkheid voor het realiseren van een extra slaapkamer. Achter de woning is een beschutte achtertuin waar het wemelt van de vlinders. Achterin de tuin is een stenen berging met daarachter een overkapping, te bereiken via een gezamenlijke steeg.
Het bouwjaar van de woning is ca. 1972. Het perceeloppervlak bedraagt ca. 170 m². De woning wordt verwarmd middels een HR-combiketel (2009), is geheel voorzien van dubbele beglazing (boven HR-beglazing) en heeft een energielabel C.
De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree, gang met toilet, meterkast, garderobe kast, trapopgang met daaronder een kelderkast, separate keuken met een modern keukenblok in hoekopstelling, met inbouwapparatuur en uitgevoerd in hout, vanuit de keuken deur naar de tuin en naar de woonkamer (doorzon).

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, waarvan 2 met inbouwkasten, badkamer met douchecabine, wastafel en wasmachine-aansluiting, vaste trap naar zolder.

2e verdieping:
Ruime zolderberging voorzien van een dakraam, hier bevindt zich HR-combiketel. Van deze ruimte is eenvoudig nog een slaapkamer te maken.

Augustinusga is een gezellig en actief dorp, gelegen in de Friese Wouden langs het Prinses Margrietkanaal. In het dorp zijn een aantal voorzieningen zoals een basisschool, peuterschool, gymzaal, tennis- en voetbalvereniging, ijsbaan, cafetaria met dorpscafé, maar er is ook een haventje. De wat grotere plaatsen Surhuisterveen en Buitenpost liggen op zo’n 5-10 minuten rijden. Beide plaatsen hebben verschillende typen voortgezet onderwijs. Surhuisterveen staat vooral bekend om het gezellige winkelcentrum en heeft een echte regiofunctie. Buitenpost heeft een net nieuw overdekt zwembad en een treinstation. De autosnelweg de A7 ligt op ca. 10-15 minuten rijden, Drachten op ca. 15 minuten en de steden Leeuwarden en Groningen zijn ca. 30 minuten rijden.

Interesse in deze fijne woning? Bel voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak 0512-350500.

Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1972
Perceeloppervlakte170 m2
Woonoppervlakte113 m2
Inhoud375 m3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
KeukenDichte keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1, hang toilet begane grond, badkamer met douchecabine, wastafel en wasmachine-aans
VerwarmingCV-ketel, HR-combiketel AWB uit ca. 2009
BeglazingDubbel, Hoogrendementsglas, boven HR-beglazing
EnergielabelC
DakconstructieSchuin dak
Tuin
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg