Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Jeltingalaan 25, 9285 WH Buitenpost€ 248.000,-

Type ObjectWoning
Aantal kamers5
Woonoppervlakte115m2
Perceeeloppervlakte236m2
Op zoek naar een karakteristieke, goed onderhouden vrijstaande woning?
Misschien is dit iets voor u?
Een gezellige woning waar je zo in kunt met 3 slaapkamers op de verdieping en mogelijkheid voor een slaapkamer op de begane grond, de douche bevindt zich ook beneden.
Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat u zelf komt kijken en dat u zelf de sfeer komt proeven, is dit de woning waar u wilt wonen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Ook als u vragen hebt, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving

Goed onderhouden, karakteristieke woning met een aanbouw aan achterzijde.
Op een gewilde locatie in Buitenpost, staat deze karakteristieke en goed onderhouden woning met een aanbouw aan de achterzijde en een gezellige veranda in de tuin. De woning heeft in 2014 een renovatie ondergaan, waarbij de houten begane grondvloer is vervangen is door beton voorzien van vloerverwarming met een prachtige PVC-vloer, zowel in de woonkamer, de keuken en in de hal. De buitenmuren en het plafond zijn geïsoleerd. De muur tussen de woonkamer en de keuken is verwijderd zodat er één grote ruimte is ontstaan. Er is een moderne keuken geplaatst voorzien van een plafond met gezellige inbouw spots (ledverlichting) en diverse inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, oven met magnetronfunctie, afwasmachine en een extra grote koelkast. De elektrische bedrading is vervangen en de meterkast vernieuwd en uitgebreid (8 groepen) en de woning wordt verwarmd door middel van centrale verwarming met een HR-combiketel uit 2010. De slaapkamers op de verdieping zijn ook vernieuwd en het dak is geïsoleerd. Parkeergelegenheid op eigen terrein.

In Buitenpost zijn vele voorzieningen en op loopafstand van o.a. sportvelden, treinstation (goede verbindingen naar Leeuwarden en Groningen), scholen (zowel primair als middelbaar onderwijs), winkels en zwembaden, zowel openlucht (Kollum) als overdekt.

Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is ca. 1922 en dat is nog te zien aan de mooie karakteristieke elementen, zoals bijvoorbeeld het balkenplafond in de woonkamer.

De woning staat op ca. 236 m² eigen grond.

De indeling van deze woning is als volgt:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, trapopgang en kelder, open keuken met modern keukenblok voorzien van inbouwapparatuur, eetgedeelte en gezellige woonkamer, vanuit de keuken deur naar de bijkeuken met zwart-wit geblokte vloer, aansluiting wasmachine, toilet uitgevoerd in natuursteen, eenvoudige badkamer met douche en wastafel, trap naar zolderberging boven de aanbouw. Aan de achterzijde is een grote extra ruimte, momenteel in gebruik als hobby-/werkkamer annex bergruimte, maar voor vele doeleinden geschikt, bijvoorbeeld ook als slaapkamer. Vanuit de bijkeuken een achterdeur naar de beschutte achtertuin, aangelegd met sierbestrating (onderhoudsarm). In de tuin is recentelijk een mooie veranda (5,8 x 2,8m) gerealiseerd, met een vaste hoekbank (met bergruimte) en pvc zeildoeken zodat je tot laat in de avond gezellig buiten kunt zitten.

1e verdieping:
Overloop, bergkast, 3 slaapkamers, waarvan één royale met openslaande deuren naar balkonnetje.

Kortom, een verrassende woning, bel voor meer informatie of het maken van een afspraak.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1922
Perceeloppervlakte236 m2
Woonoppervlakte115 m2
Inhoud450 m3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
KeukenOpen keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1, met natuursteen
VerwarmingCV-ketel, Vloerverw. gedeeltelijk, Intergas Kombi Kompakt HR 36/30
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie
BeglazingGedeeltelijk dubbel
EnergielabelC
DakconstructieComposite dak
Renovatiejaar2014
Tuin
Onderhoud buitenRedelijk
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg