Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Het Gangboord 31, 9206 BJ Drachten€ 95.000,- k.k.

Type ObjectBedrijfspand
Perceeeloppervlakte77m2
Hierbij de brochure van een nette multifunctionele bedrijfsunit in Drachten De Haven bestaande uit 2 verdiepingen, en bedrijfsruimte op de begane grond en een showroom/werkruimte/kantoorruimte op de verdieping.
Er is veel informatie over dit pand in deze brochure te vinden, maar het is altijd belangrijk een pand met eigen ogen te bekijken.
Mocht u na het lezen van de brochure nog vragen hebben, neem contact met ons op, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving

nette multifunctionele bedrijfsunit
Huur van het pand is ook een mogelijkheid.


Op bedrijventerrein De Haven staat deze nette multifunctionele bedrijfsunit bestaande uit 2 verdiepingen en maakt onderdeel uit van een verzamelgebouw met daarin een 12-tal bedrijfsunits. Deze unit heeft op de begane grond een entree met meterkast, trapopgang en deur naar bedrijfsruimte te gebruiken als magazijn/werkplaats of showroom met een overheaddeur van 3,40m breed en 2,60m hoog. Op de verdieping is kantoorruimte met een afgescheiden keukentje met toilet en een apart kantoor (ca. 3 x 3,5 meter). Het plafond van de bovenverdieping betreft een systeemplafond met inbouwverlichting en op de vloer ligt vloerbedekking. De ruimte is naar eigen inzicht in te delen/veranderen. De unit is goed geïsoleerd en zowel de begane grond als de verdieping worden verwarmd d.m.v. CV. De oppervlakte van beide ruimtes is ca. 75m² B.V.O., in totaal 150 m² B.V.O. en 142 m² V.V.O.
Het bouwjaar van het pand is 2001.

Bel voor meer informatie 0512-350500.
Kenmerken

 

Soort WoningBedrijfspand
Bouwjaar2001
Perceeloppervlakte77 m2
Inhoud450 m3
BadkamerNee
VerwarmingCV-ketel, Awb 1999 (jaarlijks nagekeken)
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie
BeglazingDubbel
EnergielabelNiet aanwezig
DakconstructiePlat dak
TuinGeen tuin
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg