Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Folgerster Loane 74, 9222 LK Drachtstercompagnie€ 185.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers5
Woonoppervlakte135m2
Perceeeloppervlakte425m2
Hierbij een brochure van een bijzonder object, iedereen zal zijn eigen ideeën en plannen ermee hebben. Er is veel mogelijk. Het belangrijkste is dat het gevoel goed is, dus ga kijken en beoordeel zelf. Veel leesplezier!
Beschrijving

Een bijzonder object, multifunctioneel gebouw, voormalig kerkje
Op zoek naar iets bijzonders? Dit betreft een voormalig kerkje, in de omgeving bekend als het kerkje “Jezus Leeft” omdat dit boven de deur staat geschreven. De kerk is zowel apart te koop, als in combinatie met de naastgelegen woning.
De bestemming ter plaatse is maatschappelijk, maar de gemeente heeft aangegeven te willen meewerken aan een wijziging naar een woonbestemming. Er is inmiddels een "in principe besluit" van het college over genomen.
De kerk is globaal verdeeld in drie delen, een voorportaal met wachtruimte, kast en toiletten met een deur naar de bovenverdieping, voorheen in gebruik als praktijkruimte voor een fysiotherapeut, maar kan ook als slaap- en of werkkamer dienen. Hier is het klokkenspel te bedienen, die in nog geheel in takt en gerestaureerd. Vanuit de wachtkamer dubbele deuren naar de grote zaal een mooie houten vloer en hoge ramen met mooi lichtinval. Aan de achterzijde is een ruimte die momenteel in gebruik is als praktijkruimte, maar ook te gebruiken is als keuken of werk- en/of slaapkamer, keukenblok is reeds aanwezig, vanuit deze ruimte 2 deuren naar 2 kamertjes, nu in gebruik als behandelkamers, maar ook te gebruiken als slaapkamers.

Het totale perceeloppervlak bedraagt 805 m², waarbij het perceeloppervlak behorende bij het kerkje ongeveer 425 m² zal zijn (nader uit te meten).

Als u meer foto's of plattegronden wilt zien, kijk dan op onze eigen website emkamakelaardij.nl of op funda bij Folgersterloane 74-76 dat betreft de woning en de kerk.

Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1928
Perceeloppervlakte425 m2
Woonoppervlakte135 m2
Inhoud640 m3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Badkamer1, standaard
VerwarmingCV-ketel, Nefit HR-combi
IsolatieDakisolatie
BeglazingEnkel, Voorzetramen
EnergielabelNiet aanwezig
DakconstructieSchuin dak
Renovatiejaar2006
Tuin
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg