Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Te Koop: Het Breed 5, 9872 PR Stroobos€ 245.000,- k.k.

Volgen Bezichtiging inplannen Reageren Download Brochure
Type ObjectBedrijfspand
Woonoppervlakte86m2
Perceeeloppervlakte378m2
Hierbij de brochure van een restaurant met daarboven 2 appartementen in het tweelingdorp Gerkesklooster-Stroobos.
Er is veel informatie over de woning in deze brochure te vinden, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat u zelf komt kijken en dat u zelf de sfeer komt proeven, is dit de woning waar u wilt wonen? Mocht u na het lezen van de brochure nog vragen hebben, neem contact met ons op, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving

Het Breed 5 Stroobos
Is jouw droom om een eigen restaurant te beginnen?

Een goede keuken, weinig concurrentie, mooie omgeving, mooie ambiance.

Als u het ideaal hebt om een restaurant te openen in een mooie ambiance dan hebben wij hier een goede kans. Dit prachtige gebouw is al volledig ingericht als restaurant en heeft de mogelijkheid om boven te wonen of 2 verschillende appartementen te verhuren.
In de zomermaanden kunt u hier veel fietsers verwachten en door de ligging aan het water zijn er ook zomergasten van de boten. Dus koffie met gebak of een koud biertje met borrelhapjes zijn naast lekker eten welkom. De bewoners uit de omgeving zitten ook te springen om een restaurant met een goede keuken. In het verleden is er bewezen dat een restaurant hier prima op zijn plek is!

Als u het dorp doorrijd staat midden in het dorp op de kruising dit restaurant. Makkelijk vindbaar en op een goede zichtlocatie.
De entree zit in het midden, er is een garderobe en het restaurant is een mooie ruimte welke eventueel op te delen is in 2en. Er is een bar met voldoende ruimte. Een toiletgroep voor de heren en de dames. In het midden is de ingang naar de keuken. De keuken is volledig ingericht en voor het laatst gebruikt in 2015. Achter de keuken is een magazijn/bergruimte. Op de begane grond is tevens een ruimte welke gebruikt is als kantoorruimte.

Verdieping: nu opgedeeld in 2 verschillende appartementen met een woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer.

De mogelijkheid bestaat om het geheel te huren.
Kenmerken

 

Soort WoningBedrijfspand
Bouwjaar1953
Perceeloppervlakte378 m2
Woonoppervlakte86 m2
Inhoud1200 m3
BadkamerNee
VerwarmingNee
EnergielabelNiet aanwezig
TuinGeen tuin
Onderhoud buitenRedelijk
Onderhoud binnenRedelijk
AanvaardingIn overleg