Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht onder voorbehoud: Het Breed 5, 9872 PR Stroobos€ 245.000,- k.k.

Volgen Bezichtiging inplannen Reageren Download Brochure
Type ObjectBedrijfspand
Woonoppervlakte86m2
Perceeeloppervlakte378m2
Hierbij de brochure van een restaurant met daarboven 2 appartementen in het tweelingdorp Gerkesklooster-Stroobos.
Om een goed beeld te krijgen is het belangrijk dat u zelf komt kijken en dat u zelf de sfeer komt proeven, is dit het pand waar u uw plannen kunt verwezenlijken? Mocht u na het lezen van de brochure nog vragen hebben, neem contact met ons op, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving

Het Breed 5 Stroobos
Wil jij wonen en werken gaan combineren?
Of is het jouw droom om een eigen restaurant te beginnen?
Dit sfeervolle pand heeft de mogelijkheid om wonen en bedrijvigheid te combineren. De ligging is centraal in het dorp op een zichtlocatie en goed vindbaar. De omgeving is landelijk en geliefd bij zowel fietsers, wandelaars en er is veel bootverkeer.

Het pand heeft op de begane grond ruimte genoeg voor een restaurant/afhaalservice of verkooppunt. Op de verdieping zijn nu 2 aparte appartementen, eventueel is dit eenvoudig terug te brengen naar 1 bovenwoning (bedrijfswoning).

De entree zit in het midden, er is een garderobe en het restaurant is een mooie ruimte die eventueel op te delen is in 2en. Er is een bar met voldoende ruimte. Een toiletgroep voor de heren en de dames. In het midden is de ingang naar de keuken. De keuken is volledig ingericht en voor het laatst gebruikt in 2015. Achter de keuken is een magazijn/bergruimte. Op de begane grond is tevens een ruimte die gebruikt werd als kantoorruimte.

Als u het ideaal hebt om een restaurant te openen in een mooie ambiance dan is hier uw kans. In het verleden is er bewezen dat een restaurant hier prima op zijn plek is!
Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden op deze locatie mogelijk.

In de zomermaanden kunt u hier veel fietsers verwachten en door de ligging aan het water zijn er ook zomergasten van de boten. Dus koffie met gebak of een koud biertje met borrelhapjes zijn naast lekker eten welkom. De bewoners uit de omgeving zitten ook te springen om een restaurant met een goede keuken.
Kenmerken

 

Soort WoningBedrijfspand
Bouwjaar1953
Perceeloppervlakte378 m2
Woonoppervlakte86 m2
Inhoud1200 m3
BadkamerNee
VerwarmingNee
EnergielabelNiet aanwezig
TuinGeen tuin
Onderhoud buitenRedelijk
Onderhoud binnenRedelijk
AanvaardingIn overleg