Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

<< Terug

Doe mee met de VastgoedPRO Courtage actie

Datum: 20 september 2017Doe mee met de VastgoedPRO Courtage actie

Actie bij EMKA-makelaardij tot einde van het jaar
Huizen(ver)kopers winnen makelaarskosten terug
 
Klanten van EMKA-makelaardij profiteren tot en met december 2017 van een bijzondere actie. Iedereen die in deze periode een huis verkoopt of aankoopt via deze makelaar maakt kans om de bemiddelingskosten terug te winnen. Dat kan oplopen tot een vergoeding van 2.500 euro.
 
Tijdens de actie ‘Uw eigen makelaar op onze kosten’ maakt elke klant die tijdens de actieperiode een opdracht geeft voor de aan- of verkoop van een woning kans op deze prijs. Voorwaarde is wel dat de transactie binnen 2 jaar wordt afgerond. Mieke de Kluijver van EMKA-makelaardij: Dit is een leuke actie en om het voor de klant extra aantrekkelijk te maken doen wij er als kantoor nog een schepje bovenop en krijg je daarnaast ook nog een vlucht aangeboden boven je eigen woning, of de woning die je wilt kopen.
 
De actie is een initiatief van beroepsvereniging VastgoedPRO, waar EMKA-makalaardij bij is aangesloten. Alle makelaars van deze beroepsvereniging kunnen de actie inzetten voor hun klanten. VastgoedPRO trekt tot en met december elke maand een winnaar die de vergoeding ontvangt. In totaal worden er tijdens de actieperiode vier (ver)kopers verblijd met de prijs.
 
Consumenten vinden meer informatie over de actie op de website van VastgoedPRO: www.vastgoedpro.nl/actie.